Deze week heeft Vinesh weer heel wat voor je klaar staan. Vinesh gaat solo en loost je doorheen het inkomen van Obama en Poetin, Martin Heylen en z’n herkomst en Lady Gaga’s schoonheidstips; dat doet hij uiteraard met toffe muziek! Geniet ervan.

Kenny Q 17

Luister naar Kenny Q 17

Kenny Q 17 by Projectwolf on Mixcloud

Presentatie: Vinesh Pauwels

Muziek & Techniek: Ward Gubbi

Like Kenny Q op Facebook, volg @KennyQRadio op Twitter of mail ons KennyQ(at)hotmail.be.

Het inkomen van Obama en Poetin

Een president verdient goed, dat is algemeen geweten. Maar hoeveel verdienen ze precies?

Uit de belastingaangifte van de Amerikaanse president Barack Obama die gisteren door het Witte Huis openbaar gemaakt werd, blijkt dat hij samen met zijn vrouw Michelle het afgelopen jaar 481.098 dollar (ongeveer 345.000 euro) heeft verdiend. Ook de inkomensverklaring van de Russische president Vladimir Poetin werd gisteren vrijgegeven. Zo blijkt Poetin met een inkomen van 3,5 miljoen roebel (ongeveer 70.000 euro) minder te verdienen dan premier Dimitri Medvedev.

Bron: HLN.be Geraadpleegd op 12 april 2014.

Rihanna en Shakira gaan voor pikant

Shakira, je ziet haar tegenwoordig overal (reclame Activia en Oral-B – Engelse versies). In de videoclip van “Can’t Remember To Forget You” gaat ze samen met Rihanna toch wel een klein beetje pikant, ze houden (hun weinige) kleren wel aan.

De Herkomst

In elke aflevering reist Martin Heylen met een exotische BV naar het land van zijn oorsprong. Daar storten zij zich in het leven van alledag, op zoek naar de vreemde ziel en de sporen van afkomst.

Martin gaat met Jani Kazaltzis naar Griekenland, met Barbara Sarafian naar Armenië, met Meyrem Almaci naar Turkije, met Svetlana Bolshakova naar Rusland, met Elodie Ouedraogo naar Burkina Faso, met Aagje Vanwalleghem naar Brazilië, met Tatiana Silva naar Kaapverdië en met Prem Radhakishun naar Suriname.

Bron: VIER Geraadpleegd op 12 april 2014.

Schoonheidsgeheim van Lady Gaga

Lady Gaga we kennen ze allemaal wel. De excentrieke  28 jarige zangeres heeft het geheim achter haar jeugdige look onthuld: plakband. Ja inderdaad, plakband; ze gebruikt het om de huid rond haar jukbeenderen en nek strak te trekken om jonger te lijken. Ook 67-jarige collega Cher is fan van het schoonheidstrucje.

Lees verder op HLN;be

Kenny Q, echte vrienden blijven plakken!

Elke week gaat Kenny Q op zoek naar vrienden.We combineren vriendschap, actualiteit en toffe muziek. Word onze vriend op Facebook, volg ons op Twitter en misschien zien we jou wel terug in de studio!

Kenny Q is een programma van de radioklas (gegeven door Evita Nossent) van het Stedelijk Conservatorium van Mechelen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.