Hoi pipeloi!

We zijn er weer met een nieuwe aflevering. Allemaal weetjes waar je bij de bomma mee kunt gaan stoefen. En je vindt in deze beschrijving ook wat uitleg over onze vaste rubrieken, olé!

We beginnen traditioneel met een woord van de week, een leuk neologisme dat in het nieuws is voorgekomen of iets de maken heeft met de actuele toestand van zaken. Deze week heeft het iets te maken met het WK in Brazilië…

Daarna gaan we over naar HOERA VOOR DE MENSHEID, daar zetten we altijd een belangrijke of net minder belangrijke persoon in de bloemetjes om zijn of haar prestaties/ uitvindingen/ wijsheid…

Wat een week is de rubriek die daarop volgt en daar vertellen we iets wat onlangs is gebeurd en geven we onze luisteraars wat achtergrondinformatie of weetjes die u toch wel moet weten en die er ergens ook wel iets mee te maken hebben. Deze week iets minder leuks, maar ook iets gigantisch interessants!

‘Er zit meer in een liedje dan je denkt’ zo klinkt het alom oude bekende liedje van Samson en Gert toch. En daarom moesten we er ook een rubriek van maken. We leggen meestal een soort van diepere betekenis van het liedje uit, maar ook actuele toestanden die iets met een liedje te maken hebben komen aan bod. 

Wil je weten welk woord we deze week kozen, welke persoon we deze week bedanken, wat er precies in de spotlight staat deze week en welk fantastisch liedje nu eigenlijk wel besproken wordt? Dan moet je hier zo beneden op de play-knop drukken!

Groetjes Silvie en Tim (en ook Riet natuurlijk, maar ons derde wiel zit nog in Noorwegen)

Klep Toe! 05/04/14 by Projectwolf on Mixcloud

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.