Voor hun openbare examen overlopen Tini & Eline de mooiste momenten van Kenny Q. Voor ons zijn ze alvast geslaagd. Aan jullie om te oordelen!

In de volgende uitzending krijgt Vinesh gezelschap van sidekick Evita. Samen bellen zij onze vrienden op en dompelen ze je onder in muziek uit je jaren ’80 en ’90.

Kenny Q 21

Luister naar Kenny Q 21

Kenny Q 21 | 10 mei 2014 by Projectwolf on Mixcloud

Presentatie & Muziek: Tini Beckers & Eline Banken
Muziek & Techniek: Ward Gubbi, Evita Nossent & Eva-Lien Smolders

Kenny Q 22

Luister naar Kenny Q 22

Kenny Q 22 | 17 mei 2014 by Projectwolf on Mixcloud

Presentatie & Muziek: Vinesh Pauwels
Sidekick: Evita Nossent
Gasten: Mikhaela, Ines & Evelyn
Techniek: Ward Gubbi & Tini Beckers

Jongens in een rok?

Jongens in rokjes
Twitter / @femInsist

In het Franse Nantes zijn afgelopen vrijdag honderden leerlingen van de middelbare scholen gekleed in een rokje naar school gegaan. Het initiatief was tegen seksisme en voor gelijkheid tussen man en vrouw. Ondanks de mooie boodschap was er helaas heel wat protest. Het initiatief bleef niet beperkt tot het dragen van rokjes, de scholen organiseerden ook debatten rond gendergelijkheid.

Examens

Wegens de examens zullen er in de komende slechts enkele uitzendingen zijn van Kenny Q. Nu zaterdag 24 mei zal er tot onze spijt al geen uitzending zijn. Like Kenny Q op Facebook en volg @KennyQRadio op Twitter om op de hoogte te blijven. Tot snel!

Kenny Q, echte vrienden blijven plakken! 

Elke week gaat Kenny Q op zoek naar vrienden.We combineren vriendschap, actualiteit en toffe muziek. Word onze vriend op Facebook, volg ons op Twitter en misschien zien we jou wel terug in de studio! Kenny Q is een programma van de radioklas (gegeven door Evita Nossent) van het Stedelijk Conservatorium van Mechelen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.