SupAfly Collective

Dit weekend is het eindelijk zover: de Dijlefeesten doet vrijdag en zaterdag het Mechelse Cultuurplein daveren met heerlijke muziek. Maar welke bands moet je nu echt gezien hebben? Wij vertellen je alvast wat meer over onze favorieten op vrijdagavond.

Rhinos Are People TooRhinos Are People Too
Fans van Tout Va Bien en The Hickey Underworld raden we aan om vrijdagavond om 18 uur naar Rhinos Are People Too te gaan kijken. Deze indierockband uit Peer heb je misschien al op Studio Brussel gehoord… of wie weet zag je in 2013 al eens in Club Kamikaze aan het werk.

The Guru Guru
Hou je van een stevige portie rock? Zak dan vrijdagavond af naar het Cultuurplein voor The Guru Guru. Het belooft een zeer energiek optreden te worden.

Hypochristmutreefuzz
Als je naar The Guru Guru gaat kijken en je merkt dat het volledig jouw ding is, blijf dan ineens ook voor de psychotische rock van Hypochristmutreefuzz. Dit Gentse vijftal belandde met de single Schizophrenic Blues al in de Arriba-lijst van Humo – en we weten intussen allemaal dat ze bij Humo een meer dan deftige muzieksmaak hebben.

zZz Dijlefeesten

zZz
Alleen al omdat zZz muziek maakt met slechts een orgel en drumkit vinden wij het de moeite om naar dit Amsterdamse rockduo te gaan kijken. En dan blijkt het nog van die heerlijke donkere dansbare rock ook… feestje gegarandeerd!

SupAfly Collective
De ladies van het SupAfly Collective klinken ‘pretty fly‘, en dat zeggen we niet puur om een woordspeling op hun artiestennaam te kunnen maken. Dit gezelschap steekt wekelijks een hiphopradioshow in elkaar voor BRUZZ en dit weekend zien we hen dus ook aan het werk op de Dijlefeesten-afterparty van Ongehoord.

Wil je de namen op de affiche nog wat beter leren kennen? Check dan onze Dijlefeesten playlist:

Eerder verschenen over de Dijlefeesten:
Welke toppers moet je zaterdag gezien hebben?
De 8 winnaars van de Dijlefeesten
Dijlefeesten 2016: 6 niet te missen bands
Dijlefeesten 2016: Ode aan de Dancing Queen op de Dijlefeesten
Dijlefeesten 2016: Achter de schermen bij Project Wolf

Ontdek hier alle avonturen van onze blogster!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.