Project Wolf kan de laatste week voor Kerstmis niet ongemerkt voorbij laten gaan. Net als vele anderen, organiseren ook wij iets voor de Warmste Week ten voordele van Juneco vzw.
Wat we allemaal van plan zijn, lees je hieronder!

Herbeluister

Heb je de Kerst Top 70 gemist? Herbeluister hem hier!

Photobooth en radio op de Mondiale Kerstmarkt

Op zondag 17 december staan we met Project Wolf op de Mondiale Kerstmarkt. Je zal ons kunnen vinden op het eerste verdiep van de Lamot. Daar zal een prachtige photobooth met professionele fotografen voor jullie klaar staan. Na een vrije bijdrage mag je de zotste poses aannemen en de gekste bekken trekken, coole accessoires zijn aanwezig!
Maar het zal niet alleen bij poseren blijven, we hebben ook nog andere dingen voor jullie in petto.

Onze mobiele radiostudio zal er ook zijn! Naast leuke interviews en verslaggeving van de kerstmarkt, maken we zes uur lang live radio, met als belangrijkste topic een top 70 van kerstmuziek. Maar over die top 70 beslissen wij natuurlijk niet alleen. Iedereen kan op voorhand zijn stem uitbrengen via deze site. Hoe gaat het in zijn werk? Vier keer klikken en je bent klaar! Je kiest jouw drie favoriete nummers uit de lijst door naast het nummer op het groene wolfje te klikken. Je kan ook één nummer dat je niet leuk vindt naar beneden stemmen door op het rode wolfje te klikken. Er is keuze uit meer dan 200 nummers! Op zondag zelf kan iedereen die langskomt dan een vrije bijdrage leveren, terwijl de enthousiaste radiomakers de top presenteren.

Maar dat is natuurlijk niet alles, de rest zullen jullie op de dag zelf moeten komen ontdekken!

Juneco vzw

Voor wie doen we dit allemaal? Voor een goed doel dat ons na het hart ligt natuurlijk. Project Wolf koos voor het goede doel Juneco vzw.

Want de Bruul, de drukste shoppingstraat in hartje Mechelen – die iedereen wel kent van een spelletje Monopoly – verbergt een groot geheim voor de vele mensen die er dagelijks passeren. Naast de Onze Lieve Vrouw van Leliëndaal staat een gebouw met groene ramen en een houten deurtje. Als je goed kijkt zie je een klein bordje met ‘jeugdzorg Emmaus’ op.

Achter de deur bevindt zich het domein van Juneco. Wist je dit niet? Wel, nog niet zo lang geleden, op 1 juli 2016, werd daar gestart met de opvang van 15 niet begeleide minderjarigen op de vlucht.

De jongeren die er verblijven worden individueel begeleid door een sterk team van psychologen, deskundigen inzake traumatherapie en begeleiders. Zij geven deze jongeren de kans verder te ontwikkelen en te ontplooien. De minderjarigen op de vlucht hebben oneindig veel respect voor het team, ze beseffen maar al te goed hoeveel geluk ze hebben. De jongeren worden dan weer op handen gedragen door hun begeleiders en onderling steunen ze elkaar door dik en dun. Het is een hartverwarmend Mechels initiatief dat probeert onschuldige kinderen te bieden wat ze verdienen, en daar kan een Mechels jongerenmedialab zoals Project Wolf alleen maar achter staan.

Praktisch

Zondag 17 december van 13u tot 19u in Congres- en erfcentrum Lamot. Kom langs op het eerste verdiep bij Project Wolf met een vrije bijdrage en stem op voorhand op jullie favoriete kerstnummers via kerst.projectwolf.be. Meer info over de Mondiale Kerstmarkt vind je op de evenementspagina  of op hun website.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.