Summer lovin’! Genieten van die heerlijk warme vitamine D, bruinend op een terrasstoeltje met een cocktail in de hand en bijpraten met lang gemiste vrienden. Waarom ook niet?! 😉 Maar wat zijn de leukste pop-up hangouts in Mechelen voor dit seizoen? Wij zochten ze voor je uit!

1. T’île Malines

ChG5C9_U4AAhvKy

10 juni tot 4 september – Rode Kruisplein 12

Vooral bekend om zijn populaire foodtruckweekends, opent deze creatieve stadsoase nu ook zijn deuren voor een gezellig glaasje, hapje of feestje. Voor elke Mechelaars is er wat wils. Vrijdag zijn er bands en dj’s in de schuur, zaterdag is gereserveerd voor workshops en ‘s zondag ligt de focus op familie. Perfect om uit te blazen in deze hete zomerzon, ongeacht welke leeftijd!

2. Utopolis Beach

1 juli tot 27 augustus – De Nekkermovie

Ook de filmliefhebber komt deze zomer aan zijn trekken. De Utopolis Drive-in Movies zijn immers toe aan hun twintigste editie en dat zal gegarandeerd gevierd worden. Van skybox en jacuzzi tot fabulous filmkapsels, het plezier stopt niet bij de film alleen. En, als bonus, krijgen twintigjarigen op 1 juli ook nog eens gratis inkom. Zeker de moeite waard!

3. KOMEET

25 juni tot 21 aug20160523_GIPLA__475836_Komeet-14ustus – Koningin Astridlaan 132

Deze zomer gaat een nieuwe, culinaire hotspot van start, naar een idee van vier jonge Mechelaars – waarvan ééntje al zeer famous is bij Project Wolf 🙂 . Bezoekers zullen kunnen genieten van gastronomische gerechtjes, culinaire events, brunches en foodfestivals. Wij wachten alvast vol ongeduld en knorrende magen! Jij toch ook?

4. Cuba Libre

24 juni & … – Ergens in Mechelen13327524_182967955434186_5042031362555733585_n

Cuba Libre is nieuw, gratis en vrijwel ook geheel mysterieus. Mechelaars kunnen genieten van een apero onder invloed van de zuiderse sfeer, verrijkt met live salsa, merengue en diverse andere muziekstijlen. Het leukste aan het concept? De locatie en datum zijn niet meteen gekend 😉 Geïntrigeerd? Wij ook!

5. Parkpop

event_image_5587cbf1c7e9930 juni 2016 tot 25 augustus – Kruidtuin

Je bent geen Mechelaar als je op zijn minst niet één keer Parkpop hebt bezocht. Elke donderdag kan je je laten omringen door de zomerse gezelligheid die Mechelen te bieden heeft. Swing mee met leuke acts, shake op toffe dj’s en amuseer je rot met je vrienden. Dit allemaal in de mooie context van de Kruidtuin. Want het weekend begint… op donderdag! 😀

Embrace your inner wolf and keep on howling!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.