OAuthException: (#10) Application does not have permission for this actionOAuthException: (#10) Application does not have permission for this actionOAuthException: (#10) Application does not have permission for this actionOAuthException: (#10) Application does not have permission for this actionOAuthException: (#10) Application does not have permission for this actionOAuthException: (#10) Application does not have permission for this action

Project Wolf schuimde deze zomer alle festivals in Mechelen af. Als mediapartner van De Zomer Is Van Mechelen  zorgden verschillende wolven voor foto’s, aftermovies, radio-uitzendingen, reportages en nog veel meer. 

De zomer maakt plaats voor de herfst, de kasseien van de Grote Markt en Vismarkt ruilen we weer in voor de schoolbanken of de werkvloer. De allerlaatste nostalgische terugblik op de mooie zonnige Mechelse festivaldagen, vind je hier.

Want je kon er niet naast kijken, op alle Mechelse festivals waren ze er: de klakken, de tattoos, maar vooral ook de Wolven met camera’s, micro’s en fototoestellen in de hand. Met als resultaat: massa’s foto’s, interviews, podcasts en aftermovies.
Want de Zomer was van Mechelen, maar toch ook vooral van Project Wolf.

Ottertrotter

De start van een geweldige zomer! Als eerste op onze agenda stond het multiculti Ottertrotter. Een vuurproef voor onze photobooth, maar ook voor de Jonge WolvenIn het Tivolipark hebben onze Jonge Wolven foto’s genomen en ook onze andere wolven hebben hard gewerkt: foto’s & een aftermovie zijn het resultaat.

Meer foto’s

Dijlefeesten

Nog geen week later zetten we onze tent op aan de Melaan voor een gezellige driedaagse: de veertigste editie van de DijlefeestenDrie dagen goede muziek en feest en in het centrum van de Dijlestad. De wolfjes waren de drie volle dagen aanwezig en zorgen ook nu weer voor prachtige foto’s en een knaller van een aftermovie!

Meer foto’s

Mechelen Zingt

Tijd om de Jonge Wolven nog eens buiten te laten. Op Mechelen Zingt mochten zen weer experimenteren met beeld en geluid. Ze wurmden zich door de polonaises en keerden terug met leuke portretten van de bezoekers.

Het resultaat zie je op de website van Jonge Wolven.

MEC

We geven het toe, naar het MEC kwamen we vooral om pintjes te drinken en te dansen. Maar op sommige events konden we het niet laten om toch onze camera’s weer boven te halen. #beroepsmisvorming

Ves Vlees & DNSFST

Op 31 juli toverde Project Wolf het MEC om tot een feestkot! Na vier geslaagde edities in Club Kamikaze afgelopen schooljaar, lieten we de betonnen bunker naast Perron M even voor wat het was en zochten we het daglicht op aan het MEC. De vijfde editie van Ves Vlees & DNSFST zorgde, met meer dan 2000 bezoekers, voor de drukste avond van de hele zomer voor het MEC

Meer foto’s

(de foto’s van DNSFST zijn we helaas kwijt, maar geen nood, beter zo; jullie zagen er niet uit)

Deephouse Belgium

Aan housefeestjes geen gebrek dit jaar in ’t MEC. Voor Deephouse Belgium zakte ons videoteam af naar de zomerbar en keerde het terug met een aftermovie, en jawel, gebroken ribben.

Vintagemarkt

Ook van analoge fotografie zijn Wolven niet vies. Met hun oldskool camera’s trokken onze fotografen richting het MEC om daar de vintagemarkt op beeld vast te leggen en het hipstergehalte van Project Wolf een boost te geven.

Meer foto’s

Vispop

Eendagsvlieg aan de oevers van de Dijle, waar niet alleen alle muziekstijlen, maar ook al onze mediapoten aan bod kwamen: onze radio-, foto-, video- en social mediaverslaggevers zakten maar al te graag af naar de Vismarkt en Haverwerf. En we namen een zwembad mee!

Vispop 2015 by Projectwolf on Mixcloud

Meer foto’s

Rijmrock

De Zomer was van Mechelen, maar op 22 augustus ook eventjes van Rijmenam. Voor Rijmrock trokken we met de bullet naar de buren en trakteerden we ook hen op petten, foto’s en een aftermovie.

Meer foto’s

Maanrock

Check ook ons overzicht van Maanrock

De laatste zullen de beste zijn.  Een topper als afsluiter van een geweldige zomer: Maanrock. Drie dagen, vier podia. Het Wolfleger verspreidde zich over de hele binnenstad, en legde de feestende Mechelaar vast op beeld.  Elke dag trokken er een vijftiental wolven op uit om van het bekendste en grootste Mechelse stadsfestival op alle mogelijke manieren verslag uit te brengen én letterlijk te proeven van wat Maanrock te bieden had.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.