Deze keer eens geen vos in de Kruidtuin, maar wel wolven op de Haverwerf! Op woensdag 2 april organiseerde Wolf voor het eerste pop-up DJ festival van Mechelen. Met activiteiten, eten, drinken en muziek op de planning, kon de sfeer al niet ontbreken.

Na een dag vol grappen en grollen op 1 april was het weer even tijd voor het ‘serieuze’ werk. Een hele delegatie wolven stond klaar voor een dag met lachen, slaan en draaien. Stoere mannen lieten hun spierkracht zien bij de Kop van Jut, terwijl subtiele karakters liever een draai gaven aan het Rad van Fortuin. Verder wisten we ook raad met muziekliefhebbers en dansers. Zij lieten zich helemaal gaan op de beats van Funktastix, WE ARE PRØSTITUTES en Qonflict.

Om de dag in schoonheid te laten eindigen, kwam veel volk terecht op de afterparty in de Mille. Met ook hier mooie namen op de affiche zoals Buscemi en Thomas Smith, had de organisatie zeker de handen vol. Niet enkel de bezoekers konden zich volledig ontspannen, ook de medewerkers van Wolf dansten de avond tot een mooi einde.

De Wolven maken er altijd het beste van en is het zeker nog een mooie dag/nacht geweest. Wij hopen jullie zo snel mogelijk terug te zien. Is het niet op een meeting, dan wel op de volgende activiteit. Hou zeker onze agenda in het oog en word lid van onze Facebookgroep. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en updates.


Created with Admarket’s flickrSLiDR.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.