Een deel van jullie zit al enkele weken terug achter de schoolbanken, een ander deel heeft net gedaan met examens en geniet nu met volle teugen van zijn vrijheid en een nóg ander deel is braafjes aan het werk. Wij van de livesessies hebben echter niet stilgezeten gedurende deze donkere koude dagen en kropen achter de camera en computer om weer een mindblowing livesessie aan jullie te presenteren!

Het is de beurt aan Jonna, absoluut geen onbekende in Mechelen. Ze won in 2011 als 14-jarige de zangwedstrijd Talent Der Lage Landen, op haar 15e schreef en zong ze een liedje voor de film van de Crimi Clowns en ze is dit jaar geselecteerd voor De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Wij vonden dus dat ze zeker niet mocht ontbreken in ons rijtje van muzikale, talentvolle, jonge Mechelaars!

We brachten met Jonna een bezoekje aan de Sister Bean om daar 2 liedjes van haar op te nemen. Beginnen doen we met een primeur:“Song of the misfit” en vervolgens het aloude gekende “Don’t say a word”
Zet het volume gerust wat harder, geniet van de volle tonen en meeslepende melodieën van Jonna, en breng haar facebookpagina alvast eens een bezoekje! Ook heeft ze een website waarop je allerlei nuttige informatie vindt.

Zelf zin gekregen om je keel open te zetten, je vingers over de snaren te laten gaan of je volledig te geven op een triangel? Vul dan onderstaand formuliertje in en wie weet verschijn jij op onze site in onze volgende Wolf Livesessie!

Wolf Livesessie – Jonna from Wolf Livesessies on Vimeo.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.