Hard_Rock_Cafe_SignNa de Grote Markt in Brussel, zal ook op de Groenplaats in Antwerpen binnenkort (opnieuw) een Hard Rock Café de deuren wagenwijd openen om muziekfans van allerlei pluimage te verwelkomen. What’s next? Een Hard Rock Café in Mechelen, tiens!

Je zit misschien breed te grijnzen terwijl je dit leest, maar wij menen dit dus wel écht. Serieus, waarom geen Hard Rock Café in Mechelen? Oké, in vergelijking met Las Vegas en New York is Mechelen misschien maar een miniem stadje, maar toch hebben we meer dan genoeg troeven in handen om het Hard Rock-concern te overtuigen:

1. De scene der harde rockers en zware metalen is alive and kicking in Mechelen. Publiek en lokale bandjes voor mini-optredens genoeg dus. En wat personeel betreft: wij stellen ons kandidaat!

2. De cafékescultuur leeft in Mechelen. We doen niets liever dan onze vrije avonden doorbrengen in een café – of nog beter: op een terrasje… of nog beter: van café tot café. Inkomsten hoedanook gegarandeerd.

3. Everything louder than everything else, dat is ook het motto van de Mechelaar. Als binnenkort de Rode Duivels scoren, zal je het wel horen.

4. Een HRC in Mechelen, dat betekent nog meer rock ‘n roll in de Dijlestad – all day and all of the night! Wie kan daar nu neen tegen zeggen?

5. Alleszins niet de zakenmannen die na hun lange dagen vol saaie meetings eens volledig de remmen los willen gooien. En nu het Mechelse toerisme in de lift zit, is een Hard Rock Café en dito collectors items een economische noodzaak.

6. Voor de t-shirts kan de Hard Rock-keten een unieke samenwerking uitbouwen met de uitvinder van de chauvinistische Mechelse t-shirts. Een chauvinistisch Mechels Hard Rock shirt… kan alleen maar de moeite zijn, toch?

7. We kunnen altijd nog een extra adresje voor lekker eten gebruiken. Met een HRC erbij, kunnen we naast kroegentochten en koffiehuisjestochten straks ook burgertochten langs Il Cardinale en Ellis gaan organiseren. Halleluja!

Hard Rock Café Mechelen8. In Mechelen zijn ook meer dan genoeg unieke panden om een Hard Rock Café in onder te brengen. Wat dacht je van een Hard Rock Café op de Vismarkt? Een toplocatie.

9. En het prijskaartje blijft allicht beperkter dan dat van een toplocatie in Antwerpen en Brussel.

10. “Antwerpen ist stad en de rest is parking”, denken de rasechte Antwerpenaars onder ons misschien nu ze ons pleidooi gelezen hebben. Als dat klopt, zal er alleszins geen gebrek aan parking zijn. Nog een pluspunt.

En dan zijn we er waarschijnlijk nog een paar vergeten…

Ontdek hier alle avonturen van onze blogster!

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.