Supporteren voor het Europees Kampioenschap is plezanter als we er met z’n allen volledig voor gaan. Vanaf 13 juni kan je op verschillende Mechelse locaties de Rode Duivels zien schitteren op een groot scherm. Het ene event is al exclusiever dan het andere. Ontdek hieronder het welke best bij jou en je gezelschap past.

Foto: Diablos MechelenFan Park @ De Nekker
Dat heb je goed gelezen: een exclusief supportersdorp opent de deuren op de grindparking aan De Nekker! Het Hyundai Fan Park is de place to be voor wie op zoek is naar het grootste scherm van Mechelen. Want een scherm van 75 vierkante meter krijg je net niet in je woonkamer gesleurd, toch? En zeker niet gratis én met randanimatie. Naast talrijke drankstandjes zijn er ook foodtrucks die je tijdens de pauze de lekkerste snacks voorschotelen.

Meer info: www.fanparkmechelen.be

Diablos @ Blackbox Nekkerhal
Wie de wedstrijd liever indoor volgt, kan terecht in de blackbox van de Nekkerhal. Daar volg je vanuit de tribunes de match op twee grote schermen. Tijdens de match zorgen voetbalbabes ervoor dat het bier blijft vloeien, dus geen nood om je door het volk een weg te banen naar de bar. Na afloop volgt er ook een afterparty met bekende dj’s.

Let wel: je dient op voorhand te reserveren. Er zijn verschillende formules, elk tegen een andere prijs vanaf 13 euro per persoon. Een welkomstbiertje is telkens in de prijs inbegrepen.

Meer info en reservaties via de website EK Diablos.

Op de Vismarkt
Naar goede gewoonte zal je ook op de Vismarkt de longen uit je lijf kunnen schreeuwen als Lukaku weer eens stunt op het veld. Op de Vismarkt wordt van 13 juni tot 10 juli een kingsize scherm voorzien, maar ook bij Bar Popular zelf zal je de wedstrijden kunnen volgen.

Aan het station
Geen gebrek aan grote schermen aan het station, dankzij cafés De PROF en de Boesj. Daar kan je elke wedstrijd van onze Duivels volgen, zowel binnen als vanop het terras buiten. Winnen ze, dan is het happy hour.

Op de Grote Markt
Ook bij O’Fiach Irish Pub kan je weer terecht voor een stevig potje voetbal. Perfect voor wie naar de wedstrijd wil kijken met een lekker Guinness’ke in de hand.

Ontdek hier alle avonturen van onze blogster!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.