The Wolfpack visual crew?

The Wolfpack visual crew is een toffe bende uit Mechelen en omstreken die allemaal gepassioneerd zijn door het maken en projecteren van beelden en visuals. Elke week komen ze op zondag bij Project Wolf samen om nieuwe beelden te creëren en plannen te maken voor nieuwe shows.

Wat doen ze nu exact?

Veejaying and Mapping! Ze maken en animeren zelf beelden met bepaalde computerprogramma’s die ze tijdens feestjes of battles projecteren op een vlak of 3D object. Op de feestjes bedient de crew zelf de controllers die de beelden laten veranderen en bewegen op de maat van de muziek. Bij mapping worden de visuals geprojecteerd op een 3D object.

Actie!

Woensdag 2 april kan je de Wolfpack visual crew overdag aan het werk zien in Lamot terwijl ze beelden creëren tijdens Wolffest. ‘s Avonds projecteren ze de gemaakte beelden tijdens een DJ-performance van Buscemi in de Mille. Kom zeker eens langs. De inkom voor beide evenementen is volledig gratis.

Hier kan je enkele voorbeelden vinden van het werk van de The Wolfpack visual crew. De beelden zijn opgenomen met een niet zo denderende camera, maar de visuals mogen gezien worden! Veejaying & mapping @ MEC – Testen in het videolab

Zelf visuals leren maken? Volg de gratis workshops! Of kom eens langs terwijl de huidige crew aan het werk is.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.