Wolf is een medialab voor en door jongeren. Hier komen jongeren op vrijwillige basis experimenteren met media zoals foto, video, radio en tekst. Zij kiezen zelf waarover ze media willen maken en ze worden ondersteund doordat ze materiaal kunnen uitlenen, workshops kunnen volgen en gebruik kunnen maken van infrastructuur. De jongeren krijgen zo de kans om hun kennis en kunnen te vergroten en op hun beurt deze kennis en kunnen door te geven aan nieuwe jongeren.

De laatste tijd heeft Wolf zeer hard gewerkt aan haar naambekendheid. Onder andere door vaak aanwezig te zijn op Mechelse evenementen, waarvan de doelgroep nauw aansluit bij onze jongeren zoals Maanrock en de Dijlefeesten. Nu merken we ook dat er steeds meer aanvragen binnenstromen om samen te werken. Wolf is pro samenwerkingen, maar deze moeten natuurlijk aansluiten bij de doelstellingen van Wolf. Deze aanvragen worden opgelijst en doorgespeeld naar onze jongeren. Want zij beslissen wat er met Wolf gebeurt. Als er geen interesse is vanuit de vrijwilligers of de doelgroep van het event niet aansluit bij Wolf, dan is een samenwerking niet mogelijk.

Zo heb je een beter beeld van wat we doen en hoe we samenwerken. Indien je na bovenstaande criteria vindt dat we partners kunnen worden, kan je een mailtje sturen naar info@projectwolf.be en je concept en samenwerking toelichten.