Project Wolf is, zoals jullie ondertussen al wel weten, 24/24 bezig met het zoeken naar jong Mechels talent. Enkelen van de videopoot hebben eens flink de handen uit de  mouwen gestoken en zijn intensief op zoek gegaan naar jonge muzikanten. Wat gebeurt er wanneer je enkele wolven een camera, een zoom, wat belichting en carte blanche in de pollen steekt en in één ruimte duwt met een groepje muzikanten? Een hartverwarmende, sfeervolle livesessie, de Wolf Live sessies!

Elke eerste van de maand zullen we jullie ogen en oren trakteren op een wonderbaarlijke, muzikale sessie van ons eigenste Mechelse talent. We beginnen met een knaller van formaat, The Girl Who Cried Wolf. Een trotse, vijfkoppige band die nog niet volledig onbekend is in Mechelen. Ze spelen immers vrijdag 5 december op de tweede editie van Ves Vlees. Benieuwd hoe het vrijdag zal klinken? Kijk, luister en geniet van hun twee liedjes, Norway en Demons. En dan zien we jullie zeker en vast vrijdag terug!

Meer weten over The Girl Who Cried Wolf? Neem dan zeker eens een kijkje op hun website of op hun Facebookpagina.

Wil je zelf ook eens het beste van jezelf tonen in één van onze volgende livesessies? Vul dan onderstaand formulier met hart en ziel in en wie weet verschijn jij in één van onze volgende sessies!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.