Tini & Y. bellen Mechelen rond, iedereen MOET onze vriend worden! Het is zonnig buiten, wat is er dan toffer dan een babbeltje slaan met je vrienden?

Kenny Q 19

Luister naar Kenny Q 19

Kenny Q 19 | 26 maart 2014 by Projectwolf on Mixcloud

Presentatie: Tini Beckers & Y. M.
Redactie: Evita Nossent, Eline Banken, Kathleen Fillée, Demi Mareels & Pieter-Gert Smolders
Muziek & Techniek: Ward Gubbi

Like Kenny Q op Facebook, volg @KennyQRadio op Twitter of mail ons KennyQ(at)hotmail.be.

Triiiiiing, triiiiiing, triiiiiing

We hebben intussen al heel wat vriendjes, maar we vonden dat de tijd rijp was om zelf eens een intensieve campagne te starten, via de telefoon! “Dit is de voicemail van…” dat hebben we enkele keren te horen gekregen, maar uiteindelijk hebben we toch enkele vriendjes kunnen bellen en hebben we een babbeltje geslagen.

Face-it

Enkele weken geleden hadden we Jolien van Face-it in onze studio. Zij riep Mechelaars van andere origine op om mee te werken aan het project dat 50 jaar diversiteit in Mechelen in de verf wil zetten. Het fotoproject is inmiddels afgewerkt. Zo’n 200 geïnteresseerde Mechelaars zijn voorbij de lens van fotograaf Kurt Deruyter gegaan. 128 van hen werden gebruikt in de finale montage!

Deze zondag is iedereen welkom op een kleine receptie om het resultaat te bewonderen. Om 14.30 ben je welkom in het postgebouw aan de Grote Markt in Mechelen. Als je wilt gaan moet je wel een seintje geven via 015/29 83 36 of op diversiteit@mechelen.be.

Mechelen hoort stemmen

Dit weekend viert het lentefestival ‘Mechelen hoort stemmen’ zijn openingsfeest. In heel de Mechelse binnenstad zullen er vandaag gratis pop-up concerten zijn en zal er een straatmuziekfestival plaatsvinden. Op pleinen en straten, maar ook op de Dijle, in winkels en zelfs op het dak van Lamot worden mini-concerten georganiseerd.

Kenny Q, echte vrienden blijven plakken!

Elke week gaat Kenny Q op zoek naar vrienden.We combineren vriendschap, actualiteit en toffe muziek. Word onze vriend op Facebook, volg ons op Twitter en misschien zien we jou wel terug in de studio! Kenny Q is een programma van de radioklas (gegeven door Evita Nossent) van het Stedelijk Conservatorium van Mechelen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.