Een primeur in Mechelen: voor het eerst wordt er een blogbar georganiseerd. Jawel, op maandag 5 december verzamelen de bloggers van Stadsvibes en alle geïnteresseerden om samen een koffietje te gaan drinken in De Gouden Vis. Grijp de kans om mee te brainstormen, vragen te stellen en te ontdekken of dat bloggen wel iets voor jou is. Kan jij een of meerdere items van onze checklist hieronder aanvinken, dan ben je zeker welkom!

1. KOFFIE!
Meer moeten we niet zeggen om jou te overtuigen. En dat vinden we fantastisch.

2. Geen koffielover? Wel dan… GRATIS DRANK!
Want als we Willem van Project Wolf mogen geloven, gaat hij ons eerste drankje trakteren. Dus waar wacht je nog op?

3. Een avondje zonder verveling klinkt als muziek in jouw oren
Jij verveelt je regelmatig steendood, en dan wil je gewoon een reden om buiten te kunnen komen. Eender wat. En bij Project Wolf met media experimenteren is toevallig de beste tip tegen verveling.

(Want, welja, er zijn ergere dingen die je kan doen als je je verveelt…)

4. De term ‘lone wolf’ omschrijft jou perfect
Je kent de koffiehotspots, Mechelen en zelfs Project Wolf maar al te goed. Meer nog, je hebt persoonlijk ervaren dat de jongeren van Project Wolf fantastische mensen zijn, want je bent al een tijdje lid. Je moet wel toegeven dat je nog niet veel hebt uitgestoken – misschien omdat je het bloggen nog geen kans gegeven hebt? Probeer het gewoon eens. Lukt het niet, dan ben je nog een ervaring (en misschien zelfs een hoop nieuwe vrienden) rijker.

5. Iets te doen in Mechelen? Jij bent erbij!
De toeristische dienst kan evengoed jouw agenda gebruiken om de Mechelse activiteitenkalender aan te vullen. Jij omarmt elke verfrissende nieuwe manier om onze stad te ontdekken, en bloggen bij Stadsvibes is er daar een van.

6. Je bent ‘blog curious’
Je hebt al over blogs gelezen, maar je bent niet zeker of het wel iets voor jou is. Tot nu toe heb je de sprong alleszins nog niet durven wagen. In een ideale wereld zou je eens rustig met bloggen willen experimenteren zonder dat je zelf vanaf nul een blog moet opstarten. Het lijkt jou super om vrijblijvend je ideeën in de groep te kunnen gooien voordat je ermee aan de slag gaat. En dat iemand de schoonheidsfoutjes uit je posts wil halen voordat iedereen op Facebook ze zien staan heeft, dat vind jij mooi meegenomen.

7. Als er een ‘Bloggen voor dummies’ was, zou het op jouw bureau liggen
Je hebt al een eerste – of misschien zelfs tweede, derde – blogpost in cyberspace staan, maar je hebt het gevoel dat er nog meer uit te halen valt. Eigenlijk wil je weleens blogtips en -tricks uitwisselen met andere bloggers… en dat kan uiteraard tijdens onze blogbar.

8. Het eenzame bloggertje zkt soortgenoten
Je voelt je als een vis in het blogwater, maar het kan soms eenzaam zijn, zo alleen achter de computer zitten. Liefst van al zou je dus eens met gelijkgezinden willen afspreken. Dat willen wij ook, dus kom gerust kennismaken. Wie weet typen we volgend jaar op Maanrock zij aan zij verslagjes vanuit de backstage…

9. Jij bent een ideeënmachine, en als een echte superheld duik je op waar je nodig bent
En dus kom je ons op 5 december uiteraard versterken. “Laten we lekker link gaan doen!”

Wil jij erbij zijn op maandag 5 december 2016 vanaf 18.30 uur in De Gouden Vis? Laat het dan als de bliksem weten aan info@projectwolf.be. Tot binnenkort!

Ontdek hier alle avonturen van onze blogster!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.