Radio Lunatico doet ook in December weer wat het altijd doet, twee uur lang op de radio improviseren dat het een lieve lust is. Kevin van de knopkes is weer van de partij, presentator Joris neemt een dagje verlof om beroemd te worden en fancy te gaan dineren en laat zich vervangen door de al even fantastische presentatrice Mart.

Zoals steeds worden jullie verder overgeleverd aan de grillen van The Lunatics. The Lunatics is een improcomedy collectief uit Gent, dat ook een vaste speelplek heeft in Mechelen (elke tweede donderdag van de maand in Moonbeat Mechelen). Na jaren succes op het podium (Bekende (ex-)improvisatoren zijn televisiemakers Jonas Geirnaert, Koen De Poorter, Jelle De Beule,Lieven Scheire en Bart Van Peer, komieken Henk Rijckaert, Dimitri Desmyter en Joost Van Hyfte, actrice Katrien Pierlet, theatermaker en stadskunstenaar Lucas De Man en radiojournalist en comedyrecensent Peter Decroubele) smijten ze zich nu vol overgave op jullie radio.

Tijdens de uitzending freewheelen The Lunatics tussen gangbare radioconventies en grensoverschrijdend gedrag door. Ze improviseren hun onzin uit de losse pols op basis van één woord of een simpel startidee. Vaste rubrieken die je zeker mag verwachten: De comedykalender, RadioPorno, De A capella coverband, Kevin van de knopkes’, minuut stilte, een radiosprookje, poetryslams en nog veel meer lariekoek!

Alstublieft, Dankuveel!

Radio Lunatico 5/12/14 by Projectwolf on Mixcloud

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.