Compro Oro

Maanden hebben we er naar uitgekeken bij Project Wolf, en dit weekend is het eindelijk zover: Maanrock gaat van start! Meteen een fantastische reden om stevig te feesten aan de IJzerleen. Wij namen alvast de programmatie onder de loep.

Van Echelpoel op MaanrockVan Echelpoel
22.00 – 22.45 uur, feestpodium

Wie genoten heeft van Kenji Minogue op de Dijlefeesten, raden we aan om het optreden van het al even prettig gestoorde muziekduo Van Echelpoel (grote foto) mee te pikken. Wij gaan zeker meebrullen met ‘Sinds Nen Dag Of 2 (38 Jaar)’, nog steeds de origineelste Doe Maar-cover die we al ooit gehoord hebben.

DVTCH Norris op MaanrockDVTCH NORRIS
22.45 – 23.30 uur, feestpodium

De Antwerpse rapper DVTCH NORRIS is een van de meestbelovende Belgische talenten van het moment en een van de grote namen voor vrijdagavond. Hiphoplovers kennen hem misschien al van het nummer ‘Don’t Care’ dat hij samen met Coely uitbracht. Zijn muziek klinkt funky as hell en is dus zeker de moeite om te checken.

Lien Schoeters op MaanrockLien Schoeters
20.30 – 21.30 uur, theatertuin

Zeemzoete melodietjes gecombineerd met een zachte stem, dat klinkt als de muziek van Lien Schoeters. We zagen dit Mechelse talent vorig jaar al eens aan het werk op Maanrock met haar band A Linn Thing. Dat optreden smaakte naar meer en alleen al daarom gaan we kijken.

Compro OroCompro Oro
22.30 – 23.30 uur, klassiek podium

Durf jij af en toe eens te proeven van jazzmuziek? Pik dan vrijdagavond bij het klassiek podium de finale van Jazzcontest Mechelen mee. Compro Oro zal je daar bewijzen dat jazzmuziek origineel, dansbaar, psychedelisch en best hip kan zijn. Zowel de muziek als het imago van deze rockband lookalikes is lekker verfrissend!

FLORIS KAPPEYNE TRIOFloris Kappeyne Trio
20.00 – 20.30 uur, klassiek podium

Wat de jazzwedstrijd betreft is Floris Kappeyne Trio ons inziens nu al een van de winnaars. Dit instrumentale gezelschap brengt moderne vertolkingen van de klassiekes uit de jazzwereld.

Free podium
Doorlopend, apart podium

…en uiteraard zouden we Project Wolf niet zijn als we jong talent niet in de kijker zetten. In dit geval hebben we het over de jonge muzikanten die je op het free podium van je sokken zullen blazen. Ga dus zeker even kijken, want wie weet zie je er je toekomstige favoriete band aan het werk.

Bekijk ook:
Welke toppers moet je ZATERDAG gezien hebben?
Welke toppers moet je ZONDAG gezien hebben?

Ontdek hier alle avonturen van onze blogster!

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.