Beste luisteraars,

Klep Toe is back! En u zult het geweten hebben. We zijn begonnen aan ons derde seizoen en onze rubrieken klinken al als een vaste waarde in jullie oren, maar toch nog even een woordje uitleg. We beginnen altijd met een ‘Woord van de week’ waar een speciaal woord uit de actualiteit wordt uitgelegd. Daarop volgt ‘Hoera voor de mensheid’, waar we heel wat leuke mensen in de bloemetjes zetten. ‘Wat een Week’ komt daarna en daarin vertellen wat er gebeurd is tijdens de week en linken we daar coole feitjes aan die ook al ooit zijn gebeurd. En wij sluiten ons hoorspel af met ‘Er zit meer in een liedje dan je denkt’, waar de betekenis van een lied verder wordt uitgelicht.

Met andere woorden, Klep Toe maakt van jullie een interessantere mens! Zeker luisteren als je op zondag eens wil stoefen bij de bomma met je opgedane kennis, om iets te vertellen te hebben op café bij je vrienden of gewoon, omdat het interessant is!

En omdat we goed willen beginnen, zetten we ineens twee afleveringen ineens online. Twee uur luisterplezier!

De aflevering van 3 oktober geeft je een overzichtje van de zomer, een buffaloworm, vreemde beroepen, studentendopen en de oorsprong van het rietje.

Klep Toe! 3/10/14 by Projectwolf on Mixcloud

En in de aflevering van 10 oktober gaat het van devestment tot Sam Smith tot slimme portemonnees tot vreemd speelgoed!
Zeker het beluisteren waard!

Klep Toe! 10/10/14 by Projectwolf on Mixcloud

Heel veel groetjes,

Riet, Silvie en Tim !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.